Посібники

Як поділитися приватним відео на YouTube

Завантажуючи своє відео на YouTube, ви можете вирішити, чи буде воно загальнодоступним, недоступним для перегляду або приватним. Якщо ваше відео загальнодоступне, це означає, що його може побачити кожен, хто відвідує YouTube. Що стосується відео, яке не входить до списку, воно не відображатиметься на YouTube та в результатах пошуку, але ті, хто має посилання, зможуть його побачити. Коли ви ділитесь приватним відео, ви та вибрані вами користувачі зможете побачити його лише ви. Тут ми покажемо вам, як ділитися приватними відео на YouTube та як змінювати налаштування конфіденційності для відео, якими ви вже поділилися, щоб зробити їх приватними.

Дивіться також: Як завантажити відео з YouTube на iPhone

www.beingtech.net

Як завантажити та поділитися приватним відео на YouTube

Щоб завантажити та поділитися приватними відео, виконайте такі дії:

  • Перейдіть на YouTube
  • У верхньому правому куті натисніть Завантажити
  • Далі виберіть файл для завантаження або перетягніть відеофайли
  • У розділі «Виберіть файли для завантаження» ви побачите «Загальнодоступний», натисніть на нього, і з’являться ще дві опції: «Не для всіх» та «Приватна».
  • Виберіть Приват.

  • Буде текстове поле, в яке ви можете додати користувачів, з якими ви хочете поділитися відео. Все, що вам потрібно зробити, це набрати їх електронну адресу.

Як змінити налаштування відео, якими ви вже поділились

Якщо ви раніше ділилися загальнодоступним відео, ви завжди можете змінити налаштування та зробити його видимим лише для обмеженої аудиторії. Публічне відео, яке ви опублікували, стане приватним відео, і, як уже згадувалося, його зможете переглядати лише ви та вибрані вами користувачі. Ось як ви можете це зробити:

  • Відкрийте Менеджер відео
  • Знайдіть відео, яке хочете змінити
  • Далі натисніть кнопку Редагувати.
  • У спадному меню виберіть Приватний.
  • В кінці просто натисніть Зберегти зміни.

Ви завжди можете знову змінити налаштування, і ваше приватне відео може стати загальнодоступним, просто виконайте ті самі дії та у спадному меню виберіть Загальнодоступне замість Приватне.

Ви також можете прочитати: Ігри YouTube готові скласти конкуренцію Twitch